Logo van Okenu Menu
 

schipboeken Nederlands schipboeken Deutsch schipboeken Englisch

Zeilen op IJsselmeer en Waddenzee met schipboeken.nl - tel 06 3090 4541

Traditioneel zeilen, meer info bij Schipboeken.nl Zeilen naar Pampus, meer info bij Schipboeken.nl Onbekommerd zeilen naar Volendam, meer info: Schipboeken.nl

Anderhalf dagje weg..
Speciaal voor mensen met veel energie, vol actie!
Monnickendam - Volendam - - Hoorn - Monnickendam

Dagje weg en zeilen!

Programma vrijdagavond 19.00 - zaterdag 17.00 uur
(andere dagen ook mogelijk).

U wordt ontvangen met een schippersbitter en roggesnack..Na een korte introductie hijsen we, onder leiding van de matroos, meteen de zeilen en zetten koers naar Volendam Komt u gerust de schipper helpen navigeren en sturen! Tijdens het zeilen wordt u een captains dinner aangeboden en is de bar vrij tot 01.00 uur.
We leggen om ongeveer 21.00 uur aan in Volendam waar u de gelegenheid heeft om uit te gaan, of we zetten de avond gezellig aan boord voort!
De volgende dag hebben we eerst weer een heerlijk ontbijt en dan gooien we de trossen weer los, we hijsen de zeilen en zetten koers naar Hoorn. Tijdens het zeilen is er koffie met cake, wordt de soep geserveerd en en lux belegde broodjes , met rauwkost, vers fruit, koffie, thee, melk en jus d'orange. In Hoorn aangekomen heeft u de gelegenheid om even in dit gezellige stadje rond te wandelen.
Terug op het schip wordt u getrakteerd op een schippersbitter met roggesnack. Daarna gooien we de trossen weer los en hijsen we, inmiddels als ervaren bemanning, de zeilen en zetten koers terug naar Monnickendam. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje genieten we van het tweede deel van deze zeiltocht.Wat een heerlijke dagen!

Vertrekhaven:
Monnickendam (andere vertrekhavens bespreekbaar).

Richtprijzen (afhankelijk van schip)
26 - 30 personen: € 129,95 p.p.
21 - 25 personen: € 139,95 p.p.
15 - 20 personen: € 159,95 p.p.

Kleinere groepen betalen voor 15

Prijs inclusief:
- schipper, matroos, havengelden, btw, 1 motoruur per dag
- 1 x overnachting aan boord

Inbegrepen catering:
- schippersbitter en roggesnack
- captains dinner (aankomstdag)
- een heerlijk ontbijt
- soep, soepstengels, lux belegde broodjes,, rauwkost, vers fruit, melk, jus d'orange, thee, koffie. (2e dag)
- vrije bar op aankomstdag tot 01.00 uur (bier/fris/wijn)
- snacks
- onbeperkt koffie en thee

Overnachting
De bedden zijn standaard voorzien van onderlaken, kussen en kussensloop. Een dekbed met overtrek en handdoek is te huur voor € 14,50 p.p. U mag ook zelf een slaapzak en handdoek meenemen!

Uitbreiding/wijzigingen
Dit arrangement is te wijzigen of uit te breiden met een barbeque of dinerbuffet, een voor- of naovernachting, live-muziek, andere excursies en activiteiten. Wijzigingen kunnen naar wens en mogelijkheid.
Het programma is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.
De voorwaarden van de BBZ zijn van toepassing.

Wilt u misschien liever uw eigen catering verzorgen en uw eigen programma samenstellen? Wij maken graag een offerte op maat!

Anderhalve dag zeilen vanuit Monnickendam. Meer info: Schipboeken.nl   Anderhalve dag zeil arrangement. Meer info: Schipboeken.nl  zeil arrangement vanuit Monnickendam. Meer info: Schipboeken.nl

Behouden vaart!

What

     info@schipboeken.nl                            Voor al uw zeiltochten en groepsaccomodatie                        www.schipboeken.nl

What