Logo van Okenu Menu
 

schipboeken Nederlands schipboeken Deutsch schipboeken Englisch

SCHIPBOEKEN.NL

Vraag vrijblijvend informatie aan voor een zeiltocht op het IJsselmeer.

Schipboeken.nl  zoekt de juiste schepen voor u uit!

Voor het maken van een volledig voorstel vernemen wij graag het aantal personen, gewenste programma, catering, afvaarthaven, excursies en entertainment..

www.schipboeken.nl

Onbekommerd zeilen met de Averechts

Averechts01.jpg Tel: 06 30904541 Onbekommerd zeilen met de Averechts met een barbeque - feest

Barbeque - feest arrangement
Speciaal voor bedrijven en groepen die eens wat anders willen!

Programma 19.00 - 09.00 uur
U wordt ontvangen met een schippersbitter en roggesnack haring.
We varen uit op zoek naar een rustig plekje om te ankeren. We kunnen indien u dit wilt ook de zeilen nog even hijsen, maar dan wordt het eten wat later (we barbequen niet tijdens het zeilen!).  
De barbecue wordt aangestoken. Uitstekend vlees, vis, groenten en de heerlijke salades komen op tafel. Op en top verzorgd! Muziekinstallatie en karaoke-mogelijkheden zijn aanwezig. U kunt zelf goede cd’s meenemen of een greep uit onze collectie doen.Ook live muziek kan geregeld worden.
Voor maximaal 30 personen is er de gelegenheid om te overnachten. 's Morgens is er dan een heerlijk ontbijt, waarna om 9.00 uur fris en vrolijk de ontscheping volgt (of u breidt het arrangement uit met nog een zeiltocht)!
Vertrekhavens: Monnickendam of Volendam (andere vertrekhavens bespreekbaar).

Muziek
Muziekinstallatie (met ipod plug!) en karaoke-mogelijkheden zijn aanwezig. U kunt zelf goede cd’s meenemen of een greep uit onze collectie doen. Gitaar is aanwezig, dus alle gitaristen kunnen zich uitleven.
Ook live-muziek kan aan boord worden geregeld. Het zuiderzeecombo vaart bijvoorbeeld graag met ons mee en maakt uw avond onvergetelijk met heerlijke smartlappen, zeemansliedjes en andere meezingers.

Prijs all-in:
41 - 50 personen: € 74,95 p.p.*
31 - 40 personen: € 84,95 p.p.*
26 - 30 personen: € 89,95 p.p.
20 - 25 personen: € 94,95 p.p.
Kleinere groepen betalen voor 20
* Tot 30 personen kunnen overnachten

Prijs inclusief:
- schipper, matroos, havengelden, btw, 1 motoruur per dag
- 1 x overnachting

Inbegrepen catering:
- ontvangst met schippersbitter en roggesnack
- uitgebreide barbeque met uitstekend vlees, diverse salades, sausen, stokbrook, kruidenboter, etc, Koffie met bonbon toe.
- vrije bar van 20.00 uur tot 24.00 uur (bier/fris/wijn)
- heerlijk ontbijt

Overnachting

De bedden zijn standaard voorzien van onderlaken, kussen en kussensloop. Een dekbed met overtrek en handdoek is te huur voor € 14,50 p.p. U mag ook zelf een slaapzak en handdoek meenemen!

Uitbreiding/wijzigingen
Alle arrangementen zijn uiteraard te wijzigen (naar wens en mogelijkheid) met bijvoorbeeld excursies en activiteiten. Andere vertrekhavens dan die zijn aangegeven zijn ook mogelijk. Soms worden dan voorvaarkosten berekend. Wij zijn erg flexibel en informeren u graag over de mogelijkheden.

AverechtsFeest op de Averechts Zingen op de Averechts

Wij bezorgen u graag een goede reis!What

     info@schiffbuchen.de                           Für alle Ihre Segeltörns und Gruppenunterkunft                             www.schiffbuchen.de

What